0:00

Bărbat în scaun cu rotile scos de vecini din casa în flăcări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 59 de ani, imobilizat în scaun cu rotile, a fost salvat de vecini, după ce locuința sa, din localitatea Țolici, comuna Petricani, a luat foc astăzi, 27 octombrie.
Incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară aflată în prelungirea locuinței) cu posibilitatea propagării la locuință”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 15 mp din acoperiș. Proprietara locuinței, în vârstă de 46 de ani,  a suferit un atac de panică.  Aceasta a primit asistență medicală la locul evenimentului de la paramedici, fiind transportată ulterior la CPU Târgu Neamț”.
După ce-au stins incendiu, pompierii au stabilit că a izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. ISU Neamț atrage atenție cetățenilor să curățe și să verifice coșurile de fum, având în vedere apropierea sezonului rece.

C.M.

Articolul precedentMașină răsturnată la ieșirea din Dobreni, 2 răniți (știre actualizată)
Articolul următorNeculai Nastasă revine ca primar la Agapia