Actualizare: Bărbatul de 32 de ani va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv, potrivit deciziei instanţei de judecată. El este cercetat pentru de furt calificat.

Știre inițială: Ieri, 25 august, un bărbat de 32 de ani, din Dumbrava Roşie, eliberat condiţionat din Penitenciarul Focşani cu o zi înainte, a furat ţigări şi bani de la o firmă din comună.

Acesta a acoperit cu un carton camera de supraveghere din exteriorul societăţii comerciale, a înterupt curentul electric prin decuplarea siguranţelor şi apoi a spart geamul de la uşa de acces.

Ajuns în interior, a furat 54 de pachete de ţigări şi 150 de lei.

Sesizaţi prin apel la 112, poliţiştii au început imediat activitățile de cercetare și documentare, identificându-l pe făptaş.

„Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști și restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentDus la închisoare pentru ultraj
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Începe în forță procesul de digitalizare al dosarelor de pensie!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.