Bărbat dus cu mascaţii la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost nevoie de o intervenţie în forţă, cu mascaţii, pentru a-l scoate din propria casă pe un bărbat de 38 de ani, din Piatra-Neamț.

Incidentul s-a produs astăzi, 4 martie, la un bloc de pe strada Gheorghe Iacomi, unde a fost solicitat și negociatorul Poliției Neamț.

Bărbat dus cu mascaţii la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO rudă a pietreanului a vrut să-l contacteze şi pentru că acesta nu mai răspundea nici la telefon, nici la uşă, și cunoscându-l cu probleme de sănătate, a cerut ajutor la 112.

La faţa locului au ajuns patru autospeciale ale poliţiei, două ale ISU Neamţ şi o ambulanţă SAJ Neamţ.

Acţiunea a fost urmărită cu interes de vecini şi de trecători, care se întrebau unde arde.

Pompierii au spart un geam de la balconul apartamentului de la etajul I şi cu ajutorul scării au intrat, împreună cu poliţiştii.

Pentru că bărbatul a refuzat să permită accesul medicului în casă şi a devenit agresiv, poliţiştii au apelat la ajutorul unui negociator. Acesta nu a reuşit să-l înduplece, cadrele medicale n-au fost primite în apartament, așa că s-a apelat la luptătorii SAS.

În cele din urmă, după tot tam-tam-ul, bărbatul a fost preluat de poliţişti care l-au transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.

Angela Croitoru

Articolul precedentAPIA Neamț anunță care este valoarea ajutoarelor tranzitorii în agricultură
Articolul următorL2 Poli Iaşi a obţinut doar un punct pe teren propriu cu FC Braşov