0:00

Bărbat dispărut în Piatra-Neamț. Poliția solicită ajutorul cetățenilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNistor Răzvan-Ionuț, în vârstă de 33 de ani, din Piatra Neamț, a fost dat dispărut de către sora sa, în data de 23 mai. Potrivit informațiilor furnizate, Răzvan-Ionuț a plecat de la domiciliul său pe data de 21 mai și nu a mai revenit.

Familia este extrem de îngrijorată, mai ales că acesta și-a pierdut telefonul mobil în aceeași zi. Dispozitivul a fost recuperat ulterior de sora sa în zona Ștrandului municipal.

„La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă, de culoare gri, pantaloni de culoare gri deschis, fiind încălțat cu adidași, de culoare maro. Pe cap este posibil ca acesta să poarte un fes de culoare neagră. Semnalmente: înălțime 1,70 metri,  greutate 90 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, prezentând calviție”, potrivit IPJ Neamț.

Poliția face apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la localizarea lui Nistor Răzvan-Ionuț. Persoanele care dețin astfel de informații sunt rugate să contacteze de urgență Serviciul Unic 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Denisa POPA

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentVIDEO A fugit de poliție și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferul era beat și fără permis
Articolul următorÎnchisoare cu executare pentru tentativă de omor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.