0:00

Știre actualizată. Bărbat dispărut din Boghicea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Ieri, 11 octombrie, Ionel Muraru, în vârstă de 48 de ani, din Boghicea, anunţat ca dispărut la data de 8 octombrie 2021, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Buhuşi.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: Polițiștii Secției Rurale Sagna au fost sesizaţi, ieri, 9 octombrie, de către o femeie, de 39 de ani, din Boghicea, despre faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 06.00, soțul său MURARU IONEL, în vârstă de 48 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.76 m,  greutate – 74 de kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover albastru, pantaloni tip sport gri, vestă din fâș neagră, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii l-au căutat în comuna Boghicea, în localitățile limitrofe precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare se desfășoară activități pentru găsirea acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident mortal cu ATV-ul
Articolul următorApa Serv angajează mecanic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.