Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru omor calificat, din Secuieni (Bacău), a reuşit să evadeze, luni, 6 martie, din Penitenciarul Rahova (Bucureşti), informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). În jurul orei 20:00, Bogdan Iftimie a părăsit un punct de lucru exterior, “unde presta activități lucrative și desfășura activități de întărire a dispozitivului de pază”.

“În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Rahova, precum și cooperarea cu  Inspectoratul General de Poliție, IPJ Ilfov, Direcţia Generală Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului”, a declarat comisar Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al ANP.

Dacă dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul unic de urgență 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul București Rahova la telefon: 021/4202428.

Semnalmente

Înălțime 1,64 metri, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans și jachetă culoare închisă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGarda de Mediu pune la bătaie 500 de calculatoare pentru scoli din mediul rural
Articolul următorȘcoli sub lupa ARACIP
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.