Bărbat de 80 de ani a murit încercând să stingă un incendiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu de miriște produs astăzi, 14 februarie, pe un câmp dintre Cornești și Teioasa în orașul Darabani s-a transformat într-o adevărată tragedie. Un bărbat de 80 de ani, care locuiește în apropiere, a observat că focul ia amploare și a încercat să stingă flăcările pentru ca acestea să nu se propage la locuințele din apropiere. Din păcate, focul l-a cuprins înainte să se mai poată salva, potrivit informațiilor furnizate de agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt IPJ Botoșani.

Pompierii Punctului de Lucru Darabani veniți cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu voluntarii din orașul Darabani și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță l-au găsit carbonizat.

Persoana care anunțase incendiul a precizat că este posibil să fie o victimă.

La o primă evaluare, ardea vegetație uscată, pe o suprafață de aproximativ patru hectare, inclusiv dintr-o plantație de salcâmi care se află în zonă, ne-a informat locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani. Cercetările au fost preluate de polițiști care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: ISU Botoșani

Articolul precedentFOTO: două persoane rănite după impactul dintre o mașină și un stâlp
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Am votat pentru modificarea Legii privind serviciile specializate integrate de sănătate, educaţie şi sociale”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.