furt din auto 01Creşterea numărului de spargeri de autoturisme a pus pe jar poliţiştii care au organizat mai multe pânde în zonele reclamate. În paranteză fie spus reclamanţii erau tocmai proprietarii de maşini care obişnuiesc să nu încuie portierele şi să lase la vedere tot felul de genţi, obiecte tentante sau chiar bani.

„În urma acţiunilor desfăşurate fără întrerupere timp de 4 zile, la data de 04.09.2015 poliţiştii au localizat o persoană suspectă, care încerca sistemele de închidere ale unor vehicule parcate în zona centrală a municipiului Suceava”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

furt din auto 02„Persoana a fost monitorizată permanent, chiar dacă aceasta şi-a schimbat pentru circa 4 ore, în mod repetat, itinerariile de deplasare. La 04.09.2015, în jurul orei 12.30, agenţi şi ofiţeri din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, au reuşit prinderea în flagrant a persoanei respective, un bărbat de 64 de ani, din localitate, imediat după ce acesta a pătruns în interiorul unui autoturism parcat, de unde a sustras suma de 101 lei. Autoturismul în cauză se afla parcat pe strada Republicii din municipiu, iar bărbatul de 64 de ani a pătruns în interior prin forţarea geamului portierei stânga faţă, lăsat întredeschis. Suma de bani a fost integral recuperată şi predată persoanei vătămate, posesorului vehiculului, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc”.

Suspectul, care este bănuit că are mai multe spargeri şi furturi din maşini la activ, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii le atrag atenţia proprietarilor de autoturisme să-şi ia măsuri de siguranţă atât ziua, când părăsesc maşina pentru perioade scurte, cât şi noaptea când o lasă în parcare. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCostel Ilie, spion la Bacău!
Articolul următorMoaştele Sf. Nectarie la Mănăstirea Râşca
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.