În ziua de 19 noiembrie, Judecătoria Roman a dispus arestarea unui bărbat, de 38 de ani, din Bâra, cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal. Cu o zi mai devreme, polițiștii de la Secția Rurală Sagna au fost sesizați despre faptul că soția acestuia, o femeie de 36 de ani, a fost victima unei agresiuni.

JUDECĂTORIA ROMAN

”Din cercetări efectuate a reieșit faptul că în seara de 18 noiembrie, în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnii în zona feței. De asemenea, acesta i-ar fi adresat soției amenințări cu acte de violență, și i-ar fi interzis să părăsească incinta imobilului”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore și introdus la arest, după care a fost prezentat instanței și a primit mandat. Nu este primul caz de arestare pentru violență în familie, dar este primul pentru lipsire de libertate. Evident, el poate contesta măsura, în speranța că judecătorii de la Tribunal vor fi mai îngăduitori și-i vor aplica o măsură mai blândă. (C.M.)

Articolul precedentNaţionala de futsal U19, două partide amicale la Piatra Neamţ
Articolul următorRecital de pian Ioana Veţean şi Luca Pulbere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.