accident-noapteaUn bărbat în vârstă de 36 de ani, din Mărgineni, a fost accidentat, în seara de 30 iulie, în timp ce se afla lângă o maşină staţionată pe strada Morii din localitate. Autoturismul care l-a lovit şi-a continuat drumul, iar martorii accidentului au sunat la 112.

Mai multe echipaje de poliție au fost angrenate pentru prinderea conducătorului auto care a provocat accidentul din localitatea Mărgineni, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani din Piatra Neamţ, a fost depistat pe raza localității, iar în baza testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice”.

Poliţiştii au stabilit că şoferul băut nu s-a asigurat când a schimbat direcţia de deplasare către dreapta, acroşând autovehiculul staţionat şi în același timp bărbatul de 36 de ani, care se afla lângă autoturism. Conducătorul auto, care avea o maşină înmatriculată în Italia şi probabil este venit în vacanţă, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

C.M.

Articolul precedentBătrân carbonizat găsit pe câmp, la Costişa
Articolul următorBicicliştii turmentaţi – pericolele estivale din trafic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.