pietricica turism

Ozana Târgu Neamţ va juca sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17:30, pe teren propriu, cu Viitorul Liteni, în manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Nemţenii pornesc favoriţi cerţi, după victoria cu 4-1 (1-0), de sâmbăta trecută, din deplasare.

OZANA TÂRGU NEAMŢ

“Aşteptăm returul cu încredere şi dorim să facem o bucurie suporterilor din Târgu Neamţ. 400 dintre ei au făcut deplasarea la Liteni. Dorim să le mulţumim şi pe această cale. Îi aşteptăm şi la meciul de acasă, pentru a sărbători împreună promovarea. A fost un sezon greu, în care am muncit foarte mult, şi merităm să sărbătorim”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

VIITORUL LITENI

“În retur va fi greu de întors scorul, dar s-au mai văzut surprize. La meciul de sâmbăta trecută am avut patru absenţe, dar acum vom avea lotul complet. Venim să jucăm şi cred că de data aceasta nu vom mai pierde”, a precizat Demis Maranda, antrenorul Viitorului Liteni.

CSM BACĂU

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, este programată şi partida Viitorul Albeşti-CSM Bacău, în care oaspeţii pornesc favoriţi, după ce au câştigat săptămâna trecută, cu scorul de 5-0 (2-0). Vă reamintim că Huşana Huşi (Vaslui) a promovat la “masa verde”, pentru că adversara, formaţia ieşeană Moldova Cristeşti, nu deţine certificat de identitate sportivă. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: G. CRĂCANĂ; CSM Bacău)