0:00

Guvernul României a alocat peste un miliard de lei, din fondul de rezervă, pentru consiliile județene și primării, în ședința de miercuri, 6 octombrie. Banii au trimiși către autoritățile publice locale în urma unei adrese înaintate de Instituția Prefectului Neamț. Suma solicitată a fost de 330.239 mii lei, bani necesari pentru acoperirea unor cheltuieli în vederea cofinanțării proiectelor finanțare din fonduri externe nerambursabile sau programe naționale și pentru cheltuielile curente (salarii, asistență socială, facturi pentru utilități, executare silită, alte tipuri de cheltuieli).

Județul Neamț a primit 27.864 mii lei, din care: 5.000 mii lei sunt pentru Primăria municipiului Piatra-Neamț, 4.214 mii lei i-au fost alocați Consiliului Județean Neamț și 2.500 mii lei pentru comuna Ceahlău.

Mai jos găsiți tabelul cu sumele distribuite pentru fiecare localitate din județ:

 

Bani de la Guvern: județul Neamț a primit 27.864 mii lei, Primăria municipiului Piatra-Neamț  5.000 mii lei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bani de la Guvern: județul Neamț a primit 27.864 mii lei, Primăria municipiului Piatra-Neamț  5.000 mii lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMădălina Z.

Articolul precedentBătrân dispărut din Horia
Articolul următorCând vor crește salariile profesorilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.