jandarmi masinaÎncepând de marţi, 28 iulie, timp de zece zile, 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ şi peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău vor fi prezenţi în municipiul Roman pentru a asigura măsurile de ordine publică la bâlciul anual.

„Jandarmii vor patrula zilnic în zona bâlciului, pe strada Colectorului, strada Renaşterii, strada Viitorului şi în zona imediat apropiată, în scopul creşterii gradului de siguranţă pentru toţi cetăţenii care vor fi prezenţi în zona parcurilor de distracţii, la terasele şi standurile de comercializare a produselor industriale şi de alimentaţie”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Neamţ.

Militarii le recomandă participanţilor la bâlciul anual să aibă un comportament decent, să evite conflictele iar, în zonele aglomerate, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să fie atenţi la copiii mici, care se pot rătăci uşor în mulţime. Un alt sfat util este legat de grija pentru bunurile personale, având în vedere că la astfel de ocazii se „infiltrează” printre oamenii de bună credinţă destui hoţi de buzunare.

Pentru orice problemă de urgenţă cetăţenii pot suna la 112 sau se pot adresa direct celei mai apropiate patrule de jandarmi. (C. MIRCEA)

Articolul precedentMormânt în flăcări în cimitirul Mărceni
Articolul următorBiciclist omorât pe contrasens
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.