Siretul_la_Mircesti2

Actualizare: în jurul orei 17,30 a fost găsit trupul copilului. Urmează să se facă cât mai curind identificarea cadavrului.

Actualizare: căutările au fost oprite

Pentru că furtuna abia a început în comuna Ion Creangă, unde plouă torenţial, cu descărcări electrice, iar vizibilitatea este foarte mică şi riscurile foarte mari, pompierii au oprit, temporar, acţiunea de căutare. În orice operaţiune de acest tip se aplică un principiu foarte clar: viaţa salvatorului este mai presus decât viaţa victimei! Operaţiunea de căutare va fi reluată imediat ce vremea va permite.

**********

Un băiat de aproximativ 14 ani, după cum a apreciat trecătorul care l-a văzut şi a sunat la 112, a dispărut în apele râului Siret, în această după amiază, în jurul orei 15,30. Un bărbat care trecea pe podul de la Ion Creangă l-a văzut zbătându-se în apă şi apoi dispărând cu totul.

Am fost anunţaţi despre faptul că adolescentul n-a mai ieşit la suprafaţă şi nu ştim în ce împrejurări a ajuns în apă”, a declrat slt Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. „La faţa locului a plecat un echipaj, cu barcă pneumatică, de la Detaşamentul Roman şi o ambulanţă SMURD”.

Articolul precedentPloaie cu gheață în zona Bicaz! FOTO!
Articolul următorCopaci doborâţi peste o maşină şi peste fire electrice. Știre actualizată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.