Băiat de 15 ani curentat pe un vagon de marfă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 22,25: Tânărul va fi transportat cu un elicopter de la Bacău. Până la Bacău va fi transportat de o ambulanță cu medic de la SAJ.

Actualizare 21.50: Tânărul este transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București.

Actualizare: Conform cercetărilor preliminare efectuate de polițiști, tânărul „s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia”. Acesta se pare că a fost și motivul pentru care și fetele care au fost electrocutate în urmă cu aproximativ o săptămână s-ar fi urcat pe marfar.

Știre inițială: În această seară, 14 august, în jurul orei 20:15, în Roman un băiat în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă.

„La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman”, se menționează în comunicatul ISU Neamț.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că tânărul era căzut lângă vagon și prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor la fața locului, tânărul fiind apoi transportat la Centrul de Primiri Urgențe Roman.

Reamintim că un alt caz s-a petrecut în gara Roman, acum mai puțin o săptămână, când trei adolescente au urcat pe un marfar și una dintre ele a suferit arsuri pe 43% din suprafața corpului, aflându-se la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe amănunte despre acel caz puteți citi aici.

ZCH

Articolul precedentNeamț: 44 cazuri de coronavirus confirmate în ultimele 14 zile
Articolul următorGalerie Foto. Târgul Meșteșugarilor de la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.