0:00

BACĂU: Volei Liga Campionilor: S-a spart gheața!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri seară, în runda a cincea a celei mai importante competiții europene inter-cluburi, echipa lui Florin Grapă s-a impus cu 3-1 în fața franțuzoaicelor de la VB Nantes. Având în serviciu principala sa armă și în Alexandra Sobo jucătoarea meciului (19 puncte realizate de centrul băcăuan), Știința a arătat că este peste Nantes. Și că Florin Grapă are dreptate atunci când spune că “nu mă tem de adversare cum mă tem de jucătoarele mele”. După un prim act câștigat cu 25-20 (deși, la un moment dat, scorul era 15 egal), gazdele au zburdat în parțialul secund, când, pe serviciul ca din tun al Taniei Lupu, s-au desprins la 7-1 și apoi la 14-4. Cu toate că a mai slăbit ritmul, campioana României a păstrat ecartul, adjudecându-și setul cu 25-14. Au venit apoi erorile din setul trei, făcut cadou oaspetelor, iar meciul părea relansat. Impresie falsă! Cu Ioana Baciu și Alexandra Sobo necruțătoare în faza de atac, Știința a pus din nou stăpânire pe joc, adjudecându-și setul patru cu 25-19 și meciul cu 3-1.

Știința Bacău: Moisa (Novgorodchenko), Rogojinaru, Harelik (Andrew-Wasylik), Sobo (Stoyanova), Lupu, Baciu (I. Radu), Albu -libero.

VB Nantes: Koutouxidou (Stojilikovic), Turner, Druenne (Foucher), Bland,Gauthier-Rat, Vandesteene (Dolezalova), Ungerer- libero.

În celălalt meci al grupei, Azeryol Baku – Fenerbahce Istanbul 0-3.

Programul etapei viitoare (28 ianuarie): Fenerbahce – Știința, Nantes- Azeryol Baku.

Clasamentul grupei B

1 Fenerbahce 5 5 0 15-1 15

2 Azeryol Baku 5 3 2 10-8 8

3 Nantes VB 5 1 4 6-12 4

4 Stiinta Bacau 5 1 4 3-13 3.

Articolul precedentBACĂU: Copii la spital, după vaccin
Articolul următorBACĂU: Necazuri electrice la Răchitoasa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.