pietricica turism

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Bacău, bănuit de poliţişti că, de la balconul locuinţei sale, ar fi lansat cu o praştie pietre asupra autoturismelor aflate în trafic, provocându-le distrugeri, a fost reţinut pentru 24 de ore, relatează stiripesurse.ro.

“Poliţiştii au găsit în locuinţa sa, în urma unei descinderi în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Bacău, şi alte pietre, precum şi o arbaletă introdusă ilegal în ţară, mai multe săgeţi aferente acestei arme, două săbii, patru boxuri metalice”, a declarat sâmbătă, 28 martie, inspector principal Narcisa Butnaru, ofiţer de relaţii publice în cadrul IPJ Bacău.

Potrivit reprezentantei IPJ Bacău, suspectul, care refuzase iniţial să permită accesul poliţişti în locuinţa sa, a fost condus la sediul Secţiei nr. 2 Poliţie în vederea continuării cercetărilor privind “săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi contrabandă calificată”.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS)