reclama autocenter

bacau ipj tir 02Vineri, 27 martie, au continuat activitățile dedicate sărbătoririi a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

La ora 9:00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău a avut loc un simpozion cu tema “Jandarmeria Română – 165 de ani de istorie”, activitate în cadrul căreia dl. prof. Vilică Munteanu, director al Direcției Județene a Arhivelor Naționale Bacău, a prezentat câteva repere istorice cu privire la rolul și însemnătatea acestei instituții, cu accent pe zona județului Bacău, se precizează într-un comunicat de presă, citat de Agerpres. Programul activităților a continuat cu o conferință de presă susținută de către comandanții celor două unități de jandarmerie, dl. general de brigadă Enache Vasile, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și dl. colonel Stan Ghiorghe, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

După această activitate, la Poligonul Gherăiești s-a desfășurat CUPA PRESEI LA TIR – EDIȚIA 2015, o competiție mult așteptată de către jurnaliști. Au răspuns invitației noastre 13 jurnaliști din mass-media locală precum și reprezentanți ai presei centrale. Probele desfășurate au constat în:

* executarea unei ședințe de tragere cu pistolul calibru 7,65 mm – 5 cartușe, distanța 15 metri;

* executarea unei ședințe de tragere cu pistolul mitralieră calibru 7,62 mm, 5 cartușe, distanța – 50 de metri.

Premierea participanților la această competiție se va desfășura în ziua de 3 aprilie 2015, în cadrul activității festive ce se va organiza cu prilejul sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române.

Compartiment informare și relații publice al IJJ Bacău

Articolul precedentSUCEAVA: Poliţia a recuperat 55.000 lei proveniţi din jafuri
Articolul următorATENŢIE! LA NOAPTE TRECEM LA ORA DE VARĂ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.