reclama autocenter

examen in spital

Un liceean arondat centrului de evaluare de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, din Roman, a avut ghinionul ca luni, când au început examenele scrise pentru bacalaureat, să i se facă rău și să fie internat de urgență la Spitalul Municipal Roman, cu peritonită.  Mădălin este din Cotu Vameș și se află la a doua încercare de a trece examenul de bacalaureat. Cu aprobarea Inspectoratului Școlar Județean, băiatul a dat testarea de pe patul de spital. Starea băiatului este foarte bună acum. Noi am anunțat această situație la Inspectorat, am comunicat diagnosticul și le-am pus la dispoziție o rezervă, în care pacientul să poată să dea examenul, a declarat dr. Cătălina Pălăncianu, managerul SMUR.

Mădălin are 20 de ani și este absolvent al Liceului cu Program Sportiv Roman. Cu peritonita a rezolvat-o rapid, cu ajutorul medicilor. Cu bacalaureatul a fost mai dificil, că a trebuit pus în mișcare un întreg agregat funcționăresc. Dar a ieșit, până la urmă. ”Mama tânărului a făcut o cerere la comisie, la care a atașat și documentele din Spital referitoare la afecțiune. Noi am trimis-o mai departe, la comisia județeană, și de acolo la București, pentru a primi aprobare ca o comisie să ajungă la Spital și să-l supravegheze. Candidatul mai avea de dat o singură probă, cea la istorie. La Spital i s-a pus la dispoziție o rezervă. Noi am trimis acolo comisia, formată din șase oameni, inclusiv un polițist”, a declarat Grigoruță Oniciuc, președintele comisiei de evaluare de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni”. (C.M.)

Articolul precedentEvaluarea națională, faza pe contestații
Articolul următorȘtiinţa Bacău în Polivalenta pietreană?

1 COMENTARIU

  1. Pai a tras calculatorul numai bine comisia pentru bacalaureat , alta marie cu alta palarie . Mai sa se uite si Ministerul ce comisie a fost la Neamt – formata din invatatoare care abia au trecut clasa , dar vezi au facultate facuta cu hantzfriul si cum este la moda cu ENTERUL.

Comments are closed.