0:00

Varianta 6 de subiecte a fost extrasă pentru liceenii care au absolvit profilul real și tehnologic și pentru cei de la vocațional.

Un fragment din „Doamna Elena Cuza” de Nicolae Iorga, din cartea „Oameni cari au fost”, este textul la prima vedere, potrivit edupedu. La subiectul II se cere prezentarea în minim 50 de cuvinte a perspectivei narative dintr-un fragment din cartea „Întunecare” de Cezar Petrescu. La subiectul III se cere un eseu de minim 400 de cuvinte în care să se prezinte particularitățile comediei. Baremele de corectare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15.

Bac 2022: subiectele la limba română, ZCH NEWS - sursa ta de informații Bac 2022: subiectele la limba română, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liceenii de la uman și pedagogic au la subiectul III de redactat un eseu de minim 400 de cuvinte despre particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.

Bac 2022: subiectele la limba română, ZCH NEWS - sursa ta de informații

C.I.

Articolul precedentRecital „Mântuitoarea rugăciune” la Biblioteca Judeţeană G.T. Kirileanu
Articolul următorFoștii șefi de la Ambulanța Neamț – doar medicul Dan Morenciu mai stă o lună în arest preventiv, pentru corupție