pietricica turism

Puternic însuflețite de victoria clară din etapa trecută cu Știința Bacău, voleibalistele de la Unic Piatra Neamț merg să câștige la Medicina Târgu Mureș. Mai exact doresc să-și ia punctele înapoi pe care le-au cedat în tur pe teren propriu. Partida are loc sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 18:00 și contează pentru runda a 18-a a Diviziei A1.

“Medicina este o echipă destul de arțăgoasă care ne-a încurcat în tur, însă și noi o putem încurca acum la fel de bine. Sperăm să ne luăm punctele înapoi, mai ales că noi la Târgu Mureș întotdeauna am avut evoluții destul de bune”, a spus profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

În tur, Unicul a cedat cu 2-3 după ce a condus cu 1-0 la seturi. “Ne-am pregătit bine pentru acest meci și ne dorim să fim într-o formă de zile mari la ora partidei. Medicina are aceeași componență ca în tur, însă un impediment major ar fi acela că joacă în săliță aia mică a lor care are un tavan destul de jos. Euforia succesului cu Știința Bacău a trecut, am încercat să uităm acea victorie și să ne axăm pe meciul cu Medicina Târgu Mureș”, a mai afirmat Mihaela Voivod. (Ana MOISE)