Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare cod galben de ninsori, vânt și ger, pentru mai multe județe din țară.

AVERTIZARE: Ninsori, viscol și ger – Cod Galben în Neamț, Suceava și Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit ANM, în intervalul 27 decembrie, ora 20, și 29 decembrie, ora 10, se vor înregistra ninsori viscolite în zonele de munte: ”În intervalul menţionat, în toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, şi vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada”. În regiunea nord-est, intră sub incidența codului galben întreg județul Suceava, tot județul Neamț și cam jumătate din Bacău.

Veștile din partea meteorologilor arată că intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Totodată, ”începând cu data de 29 decembrie, vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor, în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări, îndeosebi în sud-est”.

Articolul precedentBătrână căutată în păduri, de două zile
Articolul următorNemţean prins la volan în judeţul Iaşi băut şi fără permis!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.