0:00

În acelaşi plic cu primele facturi din 2017, E.ON Energie România SA îşi avertizează clienţi în legătură cu unele „practici ilegale descoperite în piaţa de energie”.

Avertisment E.ON: „Practici ilegale descoperite în piaţa de energie”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ceea ce a fost denumită „informare” se precizează că, „În ultima perioadă, e posibil să fi primit în cutia poştală înştiinţări/notificări cu privire la expirarea ori necesitatea unui nou contract de furnizare energie electrică sau gaze naturale de la diverse companii. E.ON Energie România nu are parteneri care să vă solicite reînnoirea contractului de furnizare energie, iar companiile care fac acest lucru în numele nostru, acţionează în mod abuziv şi ilegal”.

E.ON vă asigură că vă va fi în continuare partener în furnizarea de energie „atât timp cât vă veţi dori acest lucru”. Sigur, „vă puteţi alege oricând furnizorul”, dar „nu puteţi fi forţaţi, ameninţaţi ori expuşi la mesaje mincinoase din partea altor furnizori”, potrivit informării.

De aceea, „ori de câte ori aveţi neclarităţi şi întrebări”, puteţi apela la E.ON Energie România SA la numerele de telefon 0800 800 366 sau 0800 800 900.

Avertisment E.ON: „Practici ilegale descoperite în piaţa de energie”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCât priveşte „practicile ilegale”, E.ON ia măsuri „conform legii şi normelor stabilite de ANRE împotriva celor care distribuie mesaje neadevărate sau înşelătoare”, dar se bazează şi pe sprijinul clienţilor pentru a „depista acţiunile ilegale întreprinse de alte companii”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentIPJ Iaşi, semn de respect pentru biciclişti de Ziua Poliţiei
Articolul următorFOTO O nouă expoziție a maestrului Dumitru Bezem
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.