Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu transmite SMS-uri contribuabililor cu privire la situația fiscală personală. ANAF transmite astfel de mesaje doar de la numărul 1300 la solicitarea contribuabilului. În respectivele SMS-uri “nu sunt transmise informații personale, sume de plată sau alte informații confidențiale”, menţionează ANAF.

“În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis, în numele ANAF, SMS-uri aparent inofensive, dar care ar putea ascunde o fraudă. Atragem atenția că ANAF nu transmite aceste mesaje, iar contribuabilii, pentru a evita o eventuală pierdere de bani, ar trebui să nu transmită vreun reply sau să acceseze linkuri indicate în mesajele text”, precizează instituţia fiscală. Cu privire la situația expusă, ANAF va sesiza instituţiile competente. (ZCH NEWS)

Articolul precedentL3 CSM Roman-AFC Botoşani II * Gabriel Ţapu: „Ar fi periculos să îi subestimăm”
Articolul următorL3 Sporting Lieşti-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ * Gabriel Rădulescu: „Sper că vom mai elimina din greşeli” * Ionuţ Niculcea: „Cu Gabriel Rădulescu am avut lupte grele la copii şi juniori”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.