O avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile a lăsat mai mulți locuitori ai municipiului Piatra Neamț fără apă la robinete. Compania județeană Apa Serv anunță sistarea distribuției apei potabile până la ora 17.00 pe mai multe străzi din cartierul Mărăței.

Avarie la conductele de apă din cartierul Mărăței * Vezi străzile, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 05.11.2018, în intervalul orar 11:30-17:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamț – str. Muncii, Mărăței, Dimitrie Leonida , Progresului. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu”. (I.Ș.)

Articolul precedentTopul Național al Firmelor la Centrul Romexpo Bucureşti * Vezi companiile din Neamţ
Articolul următorL4 Victoria Horia-Ozana Târgu Neamţ 1-3 (1-1) * Găucan: „Nu am profitat de ocazii” * Isache: „A fost un rezultat norocos”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.