accident SMURDACTUALIZARE: Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului care a intrat în TIR a băut înainte de a se urca la volan.

Şi a băut suficient de mult încât să aibă concentraţie mai mare de 0,60 mg/l (deci va fi cercetat penal) şi să nu mai aprecieze corect distanţele.

La un moment dat s-a apropiat prea mult de maşina din faţa sa şi, când şi-a dat seama că e pe punctul de a o lovi, a virat brusc şi a intrat într-un TIR parcat.

Bărbatul, care are 46 de ani şi este din Roman, a fost dus la spital şi supus mai multor investigaţii medicale, la capătul cărora doctorii au conchis că nu a suferit decât contuzii şi traumatisme. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal sub acuzaţiile de vătămare coporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism a intrat, în plin, într-un TIR, pe E 85, în localitatea Săbăoani, cu puţin timp în urmă.

Este al treilea accident produs în ultimele două zile pe şoselele din Neamţ, după ce ieri (6 octombrie) un tânăr din Piatra-Neamţ a intrat în comă în urma unui impact violent, iar un medic din Târgu Neamţ şi-a pierdut viaţa.

Cât priveşte accidentul de la Săbăoani, iniţial au fost chemaţi pompierii de la descarcerare, pentru ca la al doilea apel, militarii să fie anunţaţi că persoana din autoturism a fost scoasă de participanţii la trafic şi predată echipajului SMURD.

Vom reveni cu detalii. (C. MIRCEA)

Articolul precedentLiceele din Iaşi, parte a campaniei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană
Articolul următorUNPR a adunat partidele politice în jurul proiectului “Primul loc de muncă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.