0:00

Autoturism oprit cu focuri de armă: șoferul a fost rănit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr șofer a ajuns pe patul de spital după ce a fost rănit de polițiștii care au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a opri mașina care nu a oprit la semnalul regulamentar. S-a întâmplat pe 20 aprilie, în jurul orei 24:00, pe strada Lt. Andrei, din municipiul Dorohoi. Atunci polițiștii din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto inițial s-a conformat, oprind mașina, însă în momentul în care oamenii legii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre autovehicul, reușind prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița. În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, conform IPJ Botoșani.

Ulterior a fost stabilită identitatea șoferului, fiind vorba de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava. În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență Ucraina, fără documente. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă.

Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale.

VIDEO: IPJ Botoșani

(G.S.)

Articolul precedentCreștere a numărului de cazuri de tuse convulsivă
Articolul următorCampanie de promovare a carierei militare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.