0:00

Astăzi, 30 mai, în jurul orei 20.00, între Lețcani și Podu Iloaiei, a avut loc un grav accident rutier. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în decor și lovindu-se puternic de un copac. În urma impactului mașina a luat foc.

Autoturism incendiat după ce a lovit un copac. O persoană și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din cele trei persoane aflate în interior, două au suferit politraumatisme grave fiind transportate de urgență la spital. O a treia a rămas blocată în interior, fiind scoasă carbonizată de forțele de intervenței ale ISU Iași, conform informațiilor furnizate de Inspector Alexandra Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Răniții au fost preluați de un echipaj al paramedicilor ieșeni cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SAJ Iași.

Autoturism incendiat după ce a lovit un copac. O persoană și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Traficul este blocat pe un sens de mers, se circulă alternativ pe un singur sens de mers în zonă.

Polițieștii ieșeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar ancheta urmează să stabilească celelalte detalii ale acestui cumplit accident.

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentPercheziții în Neamț și Suceava – grup specializat în trafic de droguri
Articolul următorAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M3/6A Investiții în activități economice neagricole pentru diversificarea teritoriului GAL
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.