0:00

Autospecială nouă în dotarea serviciului criminalistic din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiServiciul criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a achiziționat o nouă autospecială, care a fost prezentată oficial la manifestarea organizată de Ziua Copilului pe Platoul Curții Domnești.

Serviciul nostru are în dotare, o nouă autospecială, un Ford Ranger, colantată, cu multe dotări, care ne vor ajuta să dezvoltăm capacitatea operațională și va facilita efectuarea cercetării la fața locului, în zone greu accesibile și la celelalte cercetări la care suntem solicitați”, a declarat comisar șef Dumitru Răzvan, șeful serviciului criminalistic din cadrul IPJ Neamț.

Comisarul șef Dumitru Răzvan, care din anul 2023 ocupă funcția de șef al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Neamț a explicat activitatea acestui departament:

Autospecială nouă în dotarea serviciului criminalistic din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActivitatea noastră se desfășoară pe mai multe paliere. Cercetarea la fața locului este unul dintre cele mai importante aspecte ale criminalisticii. Aici, fixăm locul faptei, căutăm și descoperim toate categoriile de urme – papilare, biologice, traseologice, fizico-chimice – pe care le ridicăm, le fixăm, le ambalăm și le trimitem la organul de urmărire penală pentru expertizare,” a explicat comisarul șef.

Noua autospecială ne va ajuta să intervenim mai rapid și mai eficient la locul faptei, asigurându-ne că putem desfășura activitățile criminalistice specifice necesare, care se impun în funcție de fiecare caz în parte”, a mai adăugat comisarul șef Dumitru Răzvan.

Denisa POPA

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentFestivalul Internațional Très Court la Piatra Neamț
Articolul următorNeamț. Persoană prinsă sub un atelaj hipo
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.