pietricica turism

incendiu buda 01După investigații serioase, care au durat din noiembrie până acum, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Piatra-Neamț i-au găsit pe autorii incendierilor de toalete ecologice și de pubele din oraș.

”Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în zilele de 23.11.2016 și 24.11.2016 au incendiat 4 europubele şi 3 toalete ecologice, din zona Cartierului Dărmăneşti”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Spre surprinderea generală, cei doi tineri sunt elevi la Colegiul Tehnic Forestier, au 14 și, respectiv, 15 ani, și până acum n-au făcut nimic reprobabil, motiv pentru care le-a fost un pic mai greu polițiștilor să ajungă la ei. La audieri, unul dintre ei a declarat că era nervos pentru că se certase cu părinții, a fost modul lui de a se ”răzbuna” pe situație, și i-a spus celuilalt să-l ajute. Când părinții vor afla, însă, că au de achitat paguba produsă municipalității, care nu este deloc de neglijat, pentru că depășește 25.000 de lei, abia atunci vor fi motive reale de ceartă în familie. (C.M.)