pietricica turism

simionica 2015 01După ce și-a aranjat noul sediu, UNPR Neamț a anunțat o conferință inaugurală, nu doar pentru noua casă, ci și pentru candidatul său la Primăria Piatra Neamț.

Pentru că zvonurile oricum circulau cu viteză peste limita legală, doamna Simionică a confirmat că intră în lupta pentru Primărie.

”S-au grăbit un pic, dar cred că este cea mai bună formulă pe care o puteam găsi față de situația creată, mai ales, având în vedere că, între UNPR-iști, sunt foarte mulți oameni alături de care am lucrat pe linie politică și tot pe politici sociale și linie de stânga. Mă regăsesc în acest partid, inclusiv cu acea particulă care trimite și la naționalism, care cred că, în momentul de față, a cam dispărut din România și de care cred că este foarte mare nevoie”, a declarat Aurelia Simionică.

PSD: Sprijin retras pentru Simionică şi Baidan

PSD Neamț nu a stat prea mult pe gânduri și marți, 12 aprilie, a depus la Prefectura Neamț o adresă prin care a anunțat că retrage sprijinul pentru două foste membre.

„Și-au justificat cererea prin faptul că cele două persoane, Aurelia Simionică și Silvia Baidan, au demisionat din partid”, a declarat Daniela Savu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamț.

În schimb, deși și Neculai Timaru figurează între cei care și-au anunțat demisia din partid, numele acestuia nu se găsește în adresa înaintată astăzi prefectului de Neamț.

Cei trei demisionari își vor pierde și postul de consilier local, însă cele două doamne și-au găsit deja un loc călduț – UNPR. Aurelia Simionică va fi noul candidat al partidului pentru funcția de primar de Piatra Neamț și rămâne de văzut dacă și Silvia Baidan, care astăzi dădea indicații legate de organizarea noului sediu al UNPR pentru conferința de presă ce va avea loc miercuri, 13 aprilie, se va regăsi pe lista propusă de UNPR pentru consilierii locali. (Andreea AMARIEI)