0:00

Doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din Iași și Grumăzești, la adăpostul întunericului, au profitat de faptul că o fată de 18 ani, din județul Dolj, are deficiențe de auz și de vorbire și i-au furat acesteia telefonul mobil. S-a întâmplat în gara din orașul Târgu-Neamț, joi, 16 februarie. Martor la întreaga întâmplare a fost un bărbat de 53 de ani, din județul Iași, care a chemat poliția.

Au tâlhărit o fată cu deficiențe de auz şi vorbire în gara Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Polițiștii de investigații din Târgu-Neamț au notat cu atenție detaliile oferite în scris de persoana vătămată, iar experiența și flerul acestora au dus la identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 05:30, două persoane, cu vârste de 24 și 50 de ani, din județul Iași și Grumăzești, profitând de întuneric și de vulnerabilitatea persoanei vătămate,  i-ar fi sustras acesteia un telefon mobil și încărcătorul aferent. Totodată, persoanele în cauză, ar fi comercializat bunurile unei persoane din Târgu-Neamț”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Oamenii legii i-au făcut fetei dreptate, i-au reținut pe cei doi bărbați, recuperând telefonul mobil și înapoindu-i-l. Instanța a decis, în baza probelor, ca cei doi bănuiți de tâlhărie să fie sub control judiciar timp de 60 de zile, având interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu.

Angela Croitoru

Articolul precedentI-a furat 7.000 de lei din casă
Articolul următorMedicul ieșean care folosea stenturi de la morți, reținut. 25 de stenturi și 36 tablouri semnate de pictori români celebri între confiscări
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.