Au sosit noi bilete de tratament, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pentru seria a treia de tratament balnear Casa Judeţeană de Pensii Neamţ a primit prin repartiţie un număr de 64 bilete, pentru 11 dintre cele 13  staţiuni în care Casa Naţională de Pensii Publice deţine în proprietate structuri de cazare, şi anume: 1 Mai Oradea (Bihor), Amara (Ialomiţa), Bala (Mehedinţi), Buziaş (Timiş), Covasna, Geoagiu (Hunedoara), Moneasa (Arad), Nicolina (Iaşi), Olăneşti (Vâlcea), Pucioasa (Dîmboviţa) şi Sărata Monteoru (Buzău).

Prima zi de intrare în staţiune este 16 mai 2013. Pentru această serie, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ va distribui biletele repartizate prin aplicaţie informatică, celor care au solicitat plecarea în staţiune în luna mai 2013, cu condiţia ca, staţiunile menţionate în cerere să fie dintre cele precizate mai sus.

Lista cu beneficiari poate fi consultată  la afişierul Casei Judeţene de Pensii Neamţ sau pe pagina de internet a acesteia: www.pensiineamt.ro/Bilete de Tratament. Din primele două serii de tratament balnear a anului 2013 Casa Judeţenă de Pensii Neamţ a valorificat un număr de 106 bilete.

Articolul precedentRevista “Apostolul” – 4/2013
Articolul următorCristian Livescu: „Revistele de cultură duc în lume identitatea unei comunităţi”