FOTOGRAFII Au găsit peste 50.000 de ţigări în tren, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFOTOGRAFII Au găsit peste 50.000 de ţigări în tren, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din Bacău au confiscat aproape 55.000 de țigarete de contrabandă, în noaptea de 23/24 august, din trenul care circulă pe ruta Suceava-București, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, citat de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Marfa se afla la “un bărbat, de 24 de ani, din județul Suceava, care avea 5 bagaje voluminoase. Polițiștii au verificat conținutul bagajelor și au stabilit că acesta transporta 54.760 de țigarete, în pachete netimbrate. Țigaretele, în valoare totală de 24.700 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării”, potrivit sursei citate.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete”.

Tânărul de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, Parchetul Bacău a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)

Articolul precedentNeamț: Încep controalele în școli
Articolul următorÎl caută italienii, iar el hălăduia prin Tutova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.