reclama autocenter

santaj internetPoliţiştii ieşeni au prins în flagrant, miercuri, 14 octombrie, trei tineri în timp ce primeau bani de la o fată, pe care ar fi şantajat-o  cu publicarea unor fotografii compromiţătoare, se precizează într-un comunicat de presă.

„La data de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, în timp ce primeau 300 de lei de la o fată de 18 ani. Din cercetări a rezultat că cele trei persoane ar fi şantajat tânăra prin intermediul unei reţele de socializare, cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu aceasta. Doi dintre tineri sunt cercetaţi pentru şantaj, iar cel de-al treilea pentru complicitate la comiterea acestei infracţiuni”, se menţionează în comunicatul citat.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de unul dintre bănuiţi  s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost depus în arestul I.P.J. Iaşi pe bază de ordonanţă, ceilalţi tineri fiind cercetaţi sub control judiciar. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au beneficiat de sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBăut la volanul unui microbuz de persoane
Articolul următorArtă meșteșugărească și tradiții, în inima Iașiului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.