0:00

Atenţie şoferi! Site fals pentru încasarea rovinietei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează utilizatorii internetului despre apariţia unui site neautorizat care se erijează în site oficial pentru încasarea taxei de drum.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv https://digitale-vignette-ro.online/ro (vezi foto –n.r.).

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie, precizează CNAIR într-un comunicat de presă oficial postat astăzi, 17 octombrie, pe site-ul propriu.

Atenţie şoferi! Site fals pentru încasarea rovinietei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCNAIR atrage atenţia asupra faptului că „nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”. Cu alte cuvinte prin accesarea acestui portal pierdeţi banii şi nimeni nu îi va returna.

În plus, „subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul https://digitalevignette-ro.online/ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul https://digitale-vignette-ro.online/ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”)”.

Angela Croitoru

Foto: dailydriven.ro

Articolul precedentAPIA: Plăţi în avans pentru fermieri
Articolul următorTaxa de drum şi taxa de pod vor putea fi plătite şi la ghişeul.ro. Amenzi uriașe pentru neplată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.