0:00

Atenție șoferi! Polițiștii nemțeni „vânează” vitezomani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri din Neamț acționează, în săptămâna 22-28 august, pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei campanii coordonate de către Direcția Rutieră din cadrul IGPR și a campaniei preventive SPEED, desfășurate sub egida TISPOL.

„Scopul acestei acţiuni este reprezentat de identificarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care încalcă prevederile legale, axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză, precum și asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier, prin prezenţa activă a efectivelor de poliţie pe sectoarele de drum cu trafic intens şi risc rutier ridicat”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Neamț.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Neamț, în această săptămână vor fi folosite toate aparatele radar din dotare, în zonele și pe traseele cu risc ridicat de producere a accidentelor.

„Reamintim conducătorilor auto că limitele legale de viteză sunt următoarele: limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h; limitele maxime de viteză în afara localităţilor sunt : pe autostrăzi – 130 km/h, pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E) – 100 km/h, pe celelalte categorii de drumuri – 90 km/h. Serviciul Rutier Neamț recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere”, a adăugat Elena Bulgărea. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentA lovit o biciclistă și a fugit de la locul accidentului
Articolul următorConducea cu numai… 103 km/h în localitate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.