0:00

Șoferii sunt avertizați să circule cu luminile aprinse pe drumul național 2 în zona municipiului Roman, din cauza unor mini-tornade. Vizibilitatea este spre 0 pe o porțiune de un kilometru, începând de la kilometrul 344, din cauza vântului puternic, care aduce pământul de pe ogor în șosea. Reamintim că este în vigoare pentru astăzi, 18 mai, o avertizare meteo cod galben de vânt puternic, valabilă până diseară, la ora 21.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vizibilitatea este spre 0. „Pe DN2, la kilometrul 344, în zona municipiului Roman, județul Neamț, din cauza vântului puternic, pe o porțiune de aproximativ 1 kilometru, pamântul de pe terenul arabil din proximitatea drumului este adus pe suprafața de rulare, scăzând astfel vizibilitatea în trafic spre zero. Nu sunt evenimente rutiere în desfășurare, fiind polițiști în zonă pentru supravegherea traficului”, informează Poliția Română.

Șoferilor li se recomandă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

C.I.

Articolul precedentUn şofer beat s-a răsturnat cu maşina lângă Almaş
Articolul următorPercheziţii în Neamţ, Iași şi alte 9 judeţe într-un dosar cu prejudiciu de 4,7 milioane lei