0:00

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează două ateliere creative care au ca temă primăvara și sărbătorile pascale. Acțiunea are loc la Filiala de Carte străină, în zilele de 19 și 26 aprilie, în intervalul orar 15:30 – 17:00 și este coordonată de bibliotecara Cristina Roman-Popovici și meșterul popular Maria Tamaș.Ateliere creative pentru copii la Biblioteca Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Atelierele sunt destinate copiilor, care vor realiza felicitări și decorațiuni de Paște în timp ce vor învăța și exersa un mini-vocabular în limbi străine referitor la urările și simbolurile pascale. De asemenea, participanții vor primi fișe cu poezii și povestiri despre primăvară și simboluri ale Paștelui, selectate din literatura universală pentru copii”, anunță Biblioteca Neamț.

Înscrierea se face la Filiala de Carte străină, bulevardul  Republicii, nr. 17, pe baza permisului de utilizator și cu achitarea taxei de 8 lei pentru fiecare atelier, bani din care vor fi achiziționate o parte din materialele consumabile necesare.

(G. S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Foc la un lăcaș de cult din Roman
Articolul următorCardurile pentru alimente vor fi încărcate înainte de Paște, susține Ministrul Investițiilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.