Oana Bulai, deputat PSD de Neamț, comentează acid faptul că noul guvern de coaliție nu are în componență dât o femeie, pe Raluca Turcan, din partea PNL: ”O femeie ministru! Una singură!!!! Unde este, stimați liberali, stimați useriști, voi cei care propovăduiți în gura mare că sunteți apărătorii drepturilor și ai libertăților, echitatea reprezentării femeilor în noul Guvern?
Atac din PSD la gândirea retrogradă neo-marxistă: ”Nu vă e jenă că sunteți singurul Guvern din Uniunea Europeană în care există doar O FEMEIE ministru?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO singură femeie ministru! Asta arată mult despre gândirea retrogradă a neo-marxiștilor useriști și a disperaților după ciolan din PNL!
Nu vă e puțin rușine? Nu vă e jenă că sunteți singurul Guvern din Uniunea Europeană în care există doar O FEMEIE ministru??? Până și în dictaturi femeile sunt mai apreciate decât la PNL- USR PLUS – UDMR!
Ați demonstrat, domnilor din coaliția CDR 2, ce gândiți despre femei. Ele nu ar trebui să fie în funcții înalte, ci ele trebuie să fie trecute în eșalonul 2. Nu vă e rușine! Și vă mai numiți oameni politici democrați”!
Postarea vine în contextul în care chiar în interiorul partidelor care formează actuala coaliție au existat voci care au criticat exact același lucru. (Z.C.H.)
Articolul precedentAproape 2 tone de articole pirotehnice confiscate de polițiști
Articolul următorUn stâlp de electricitate – doborât de un șofer grăbit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.