Atac cu foc la toaletele ecologice și la pubelele din oraș, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAtac cu foc la toaletele ecologice și la pubelele din oraș, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri (23 noiembrie) seara, în decurs de o oră, un piroman cu spirit civic, a incendiat 3 toalete ecologice și 3 pubele din zona Dărmănești. Telefoanele au sunat continuu la pompieri, diverși cetățeni anunțând incendiile, la orele 20:38, 20:53, 21:25 și 21.35, pe străzile 1 Decembrie 1918, Constantin Mătase și Mihai Viteazu. Militarii au stins incendiile în faza în care le-au găsit, însă e puțin probabil ca toaletele să mai poată fi folosite, chiar dacă nu sunt afectate decât parțial.

„Noi am comunicat Primăriei Piatra-Neamț aceste distrugeri, pentru că primăria este proprietarul toaletelor ecologice, noi doar le avem în administrare”, a declarat Tatiana Ciucanu, directoarea SC Salubritas.

„Poliția locală și Poliția Piatra-Neamț fac verificări, pentru a stabili cine este autorul, iar primăria se va constitui parte civilă în dosar”.

După ce-au fost distruse bănci și coșuri de gunoi prin mai tot orașul și au fost vandalizate foișoare și locuri de joacă, nu mai lipsea decât un piroman care să dea foc toaletelor și pubelelor, ultimele aflate în proprietatea Brantner. Dar, de altfel, suntem un oraș civilizat, pașnic și sigur. (C.M.)

Articolul precedentPoliţiştii au prins un bărbat căutat de italieni pentru şantaj
Articolul următorPlutonierul Adrian Rotaru (ISU Neamţ), purtător de cuvânt de 9,40
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Pai politia locals Sta la unic SI prin alte parti la amendat soferi CE naiba nu umbla dupa hoti nebuni SI talhari probabili aia nu isi platesc amenzile SI nu ies ei vine la bilant rusine

Comments are closed.