Astăzi, reîntâlnire cu Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMunicipiul Piatra Neamț are onoarea de a găzdui, pentru al doilea an la rând, Turneul Internațional Stradivarius. Concertul va avea loc astăzi, 24 mai, cu începere la ora 19:00, pe scena Cinematografului „Dacia”. Accesul publicului în sală este liber. Violonistul Alexandru Tomescu va fi însoțit în arta sunetelor de înaltă calitate de Sânziana Mircea la pian și Omar Masa, artist argentinian, la bandoneo.

„În 10 ani Turneul Internațional Stradivarius a parcurs o călătorie minunată, plină de experiențe frumoase exprimate prin Muzică, Atitudine, Valori şi, mai presus de orice, prin apropierea de publicul mai tânăr și neexperimentat. Violonistul Alexandru Tomescu, liderul acestui proiect, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii”, spun organizatorii.

Spectacolul de 70 minute va cuprinde muzică de Astor Piazzola, Manuel De Falla, Enrique Granados și Pablo De Sarasate. „La 10 ani, prezentăm cu mândrie Turneul Internațional Stradivarius ca brand cultural național și ne amintim în mod constant că, doar datorită publicului cald al acestei țări, am reușit!”, a menţionat Anca Gheorghe, manager proiect. (Ana MOISE)

Articolul precedentPNL 142 de ani: Flori la statuia lui Mihail Kogălniceanu
Articolul următorPremieră la Bebe Ardealul: Petrecere de Ziua Copilului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.