Asociaţia foştilor absolvenţi de „Rareş”, deschidere oficială pe 9 septembrie!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAsociaţia foştilor absolvenţi de „Petru Rareş”, înfiinţată recent la Piatra Neamţ, a primit acceptul conducerii Colegiului Naţional „Petru Rareş” pentru realizarea deschiderii oficiale.

Potrivit unui anunţ postat pe Facebook, marele eveniment va avea loc pe data de 9 septembrie 2016.

„Lume, lume. Veşti fantastice! Azi am primit acceptul de la liceu pentru organizarea DESCHIDERII OFICIALE!!!! Va fi în sala de festivităţi, pe 9 septembrie, ora 18:00. Sunt invitaţi toti absolvenţii şi profesorii. Un program detaliat va urma în curând. Din toate generaţiile, cu mic cu mare, veniţi să ne cunoaştem! Pentru a organiza cât mai bine evenimentul, vă rugăm să daţi share şi să confirmaţi pe pagina evenimentului. 9 septembrie, ora 18:00, la liceu!!!”, anunţă Asociaţia Alumni Colegiul Naţional Petru Rareş, pe pagina proprie de Facebook.

Aceeaşi organizatori au anunţat, la începutul lunii, că se lucrează pentru realizarea unui site de internet: „Vom avea website-ul gata într-o lună. Sperăm să avem tot ce înseamnă materiale media gata în două săptămâni. Se discută mai multe opţiuni pentru crearea bazei de date. Vă ţinem la curent”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentTitularizare 2016: Profesorii au intrat în sălile de examen
Articolul următorCe se mai fură şi cum puteţi să vă păziţi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.