Asociaţia Filateliştilor Neamţ, în colaborare cu Complexul Muzeal Judeţean Neamţ, organizează, în perioada 29 iunie-1 iulie, întâlnirile anuale ale colecţionarilor.

Vineri, 29 iunie, de la ora 16:00, la Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra Neamţ, sunt programate manifestările: Simpozionul național de cartofilie, ajuns la cea de-a XXV-a ediție; Vernisajul Expoziției naționale de literatură pentru colecționari şi Asociația Filateliștilor Neamț la cea de-a 60-a aniversare.

Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 8:00, pe Terasa Restaurantului Unic, va avea loc Târgul Colecţionarilor. În aceeaşi locaţie, dar de la ora 12:00, este programat Palmaresul Expoziției naționale “Literatura pentru colecționari în anul Centenarului Marii Uniri”.

Duminică, 1 iulie, cu începere de la ora 9:00, la Cetatea Neamţ, vor avea loc manifestările: O primă ediție a Târgului colecționarilor la Târgu Neamț-Cetatea Neamț; Vizitarea Cetății Neamț şi Încheierea activităților  cu impresii și concluzii la cea de-a XXV-a ediție a întâlnirilor de la Neamț. (ZCH NEWS)