Asistent medical agresat de un scandalagiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn asistent medical care a intervenit pentru a acorda îngrijiri de specialitate unor persoane implicate într-un scandal, a fost luat la țintă de unul din cei implicați în altercație. S-a înâmplat marți, 25 octombrie 2022 la un bar din Bicaz. În jurul orei 20:30, oamenii legii din cadrul Poliției Bicaz au fost solicitați să intervină pentru aplanarea altercației ce se desfășura în fața localului.

Cercetările efectuate au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Hangu, ar fi amenințat și agresat trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, din Bicaz. „Totodată, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violență și asupra unui bărbat de 37 de ani, membru al unui echipaj medical sosit la fața locului“, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Pentru actele sale de „vitejie”, agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind anchetat pentru săvârșirea unui număr de nu mai puțin de patru infracțiuni. El este cercetat acum pentru lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Rămâne de văzut dacă împotriva acestuia se va dispune o măsură preventivă.

G.M

Articolul precedentJaf ”intern” de 150.000 de euro la o firmă din Vânători-Neamț
Articolul următorȘtire actualizată. Un minor a fost rănit într-un accident în care au fost implicate trei mașini
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.