Vineri, 3 septembrie, a avut loc o nouă acțiune în cadrul Campaniei de prevenire a victimizării copiilor, ce se derulează sub sloganul „Vacanța s-a terminat! Sunteți pregătiți pentru un nou început?”, în perioada 1 – 10 septembrie 2021.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, împreună cu specialiști din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane și Agenției Naționale Antidrog, au organizat o activitate cu prilejul festivalului „Neamț Art Festival” organizat în municipiul Piatra Neamț de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”. Poliţiştii au distribuit flyere cu recomandări adresate părinților, precum și orare școlare copiilor, reamintindu-le că siguranța lor este cea mai importantă.

Oamenii legii au făcut o serie de recomandări legate de comportamentul preventiv acasă, pe stradă și în trafic, despre interacțiunea cu persoanele necunoscute, grupul de prieteni, bullying și consecințele acestuia, precum și despre accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘofer prins cu alcoolemie de 1,20 în aerul expirat
Articolul următorStart la competiția de hard enduro de la Pipirig. Galerie foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.