Conform obiceiului consacrat deja de a anunța pe Facebook ceea ce consideră că este important, Ionel Arsene vorbește, sub sloganul ”Fapte, nu vorbe”  despre asfaltarea drumului național Piatra Neamț-Bicaz, ”pentru prima dată după 1989.

”Unul dintre cele mai circulate drumuri din județ, Piatra Neamț – Bicaz, este în plin proces de asfaltare, pentru prima dată de la Revoluție! Dacă vremea va ține cu noi, în două-trei săptămâni va fi gata.

Am fost astăzi în teren, să verific cum se lucrează și m-am bucurat să văd că treaba merge bine!
Știu că acum se circulă greu, dar le cer șoferilor încă un pic de răbdare. Vă asigur că urmăresc cu maximă atenție desfășurarea lucrărilor. Nu vreau să fie treabă „de mântuială”. Până acum, în ultimii 30 de ani, s-a tot peticit, s-a tot „tratat”. Acum va fi un drum modernizat așa cum trebuie.

Este o porțiune rutieră extrem de importantă pentru nemțenii care locuiesc în zonă, dar și pentru turiști – știm cu toții că duce spre lacul de acumulare Izvorul Muntelui și Cheile Bicazului. Va fi o încântare să circulăm civilizat și abia aștept și eu acel moment!

Mi-am fixat un obiectiv ambițios – ca până la finalul mandatului să rezolv 90% din infrastructura rutieră județeană. Am sprijinul echipei din Consiliul județean, dar și al Guvernului. Mă voi ține de cuvânt!!!”

 

Articolul precedentL4 PLAY-OFF Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca continuă lupta * Speranţa Răuceşti a ieşit din cursă
Articolul următor Vânători-Neamț: Proces verbal școală, cu fiola la căruțaș la 7 ore după accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Bravo ca se asfaltează drumul acesta extrem de important dar cred ca s-au gândit și la marginile de lângă drum unde sunt adevărate cratere care pe lângă ca sunt inestetice sunt și f periculoase dacă ieși pe acostament, dar sper ca va fi o lucrare completa și nu o sa rămână asa

Comments are closed.