0:00

Arsene îndeamnă la negocieri în privința furnizării apei la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDemersurile pe care Primăria Roman pare că le-a început, demersuri având drept finalitate desprinderea municipiului Roman din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO NEAMȚ și înscrierea în Asociaţia Regională a Serviciilor de Apă Canal Iaşi (A.R.S.A.C.Is) și traduse în fapte prin renunțarea la serviciile Companiei județene APA SERV și abonarea la serviciile Companiei Ieșene APA VITAL nu puteau lăsa indiferenți factorii de decizie de la nivel județean.

Prezent la Roman zilele trecute, președintele Consiliului județean Neamț, Ionel Arsene, a avut amabilitatea de a răspunde reporterului nostru care i-a solicitat un punct de vedere în legătură cu acțiunile primăriei Roman.

Am urmărit îngrijorat, trebuie să recunosc, demersurile conducerii primăriei Roman de a se desprinde din ADI ECO NEAMȚ și de a începe negocierile cu APA VITAL. Am avut de aceea o discuție cu directorul APA SERV, Vlad Angheluță, și i-am spus că trebuie să înceapă, de urgență, discuțiile cu primăria Romanului, să găsească o cale de negociere în care Romanul să rămână în ADI ECO NEAMȚ și un client foarte important al companiei nemțene. Eu cred că, dacă se așează la aceeași masă și discută și negociază, pot găsi soluții de a rămâne în aceeași asociație. Până la urmă e vorba despre negocieri, nu?

Negocieri din care principalul câștigător ar tebui să fie cetățeanul, nu o societatea sau alta.

(D. A.)

Articolul precedentUn șofer beat a dărâmat un stâlp la Girov
Articolul următorEveniment la Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad”din Horia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Domnul ,,președinte” a CJ Neamt ar fi trebuit sa știe ca Apa Serv nu are nici o legătura cu ADI ECO Neamt.

Comentariile sunt închise.