Ionel Arsene

Actualul președinte al PSD Neamț, Ionel Arsene, a căzut din grațiile președintelui Consiliului Județean, Culiță Tărâță și al colegului din USL – președintele liberalilor, deputatul Dorinel Ursărescu. Președintele Tărâță spune că a trecut peste orgolii și a îngropat securea declarațiilor belicoase până și cu senatorul PSD, Ioan Chelaru sau consilierul județean de aceeași culoare, Dan Constantin. Singura buturugă pe care o vede președintele Tărâță este relația cu președintele Arsene și relația acestuia din urmă prea apropiată cu PDL-ul. Dar, spune șeful de la Consiliul Județean că nu se va răsturna din acest motiv. Noi am semnat protocolul dintre UNPR și PSD, însă reprezentantul PSD este președintele executiv – domnul doctor Harbuz. Avem o colaboare foarte bună cu dumnealui, toate partidele o au. Pentru mine nu există culoare politică, ci există oameni care se înhamă la oiștea muncii și jugul responsabilității. Pe domnul Arsene nu-mi aduc aminte să-l fi văzut într-o unitate de producție sau că vine din economia reală. Dacă-l văd, eu mă închin, a spus președintele Tărâță.

Liderul UNPR-iștilor nemțeni spune că, pentru binele județului, i-a invitat la masa discuțiilor pe toți politicienii, oferind exemplul pozitiv al noii relații pe care o are cu deputatul PNL, Dorin Ursărescu. De altfel, în ultimele apariții publice, cei doi nu au mai contenit să se laude reciproc și să sublinieze noua echipă în care lucrează pentru a face ceva bun pentru nemțeni. Nu am nimic cu domnul Arsene. Cu domnul Ursărescu am trecut peste animozități. Aceeași propunere i-am făcut-o și lui Arsene. Eu pun toate acestea pe seama tinereții, a unui orgoliu mărunt. De ce doctorul Harbuz s-a aliniat și vrea să facă ceva?! Suntem deschiși la colaborare. Cu senatorul Chelaru am avut discuții, a venit la Consiliul Județean și a venit în întâmpinarea noastră. Nu e o laudă, e o realitate. A venit alături de noi, fără rezervă, inclusiv Dan Constantin. Așa îi tremură mâinile lui Arsene când spune «Eu sunt președintele PSD». Să punem o pancartă la intrarea în județ, să știe toată lumea. Dar, trebuie să dovedești oamenilor că ai o funcție, să arăți ce ai făcut pentru ei, a mai spus președintele Tărâță.

Acesta a avut cuvinte de apreciere și la adresa prefectului George Lazăr, cel pe care, mai deunăzi, îl certa pentru ținuta afișată la întâlnirile oficiale. Acum, președintele Tărâță spune că, împreună cu prefectul Lazăr, a bătut la pas mai multe comune. Chiar în ziua de duminică, iar tânărul prefect a spus da și a achiesat imediat la ideea de a se interesa de la fața locului de problemele comunităților. (C. MATEI)

Articolul precedentGroapa de gunoi din buricul Pietrei
Articolul următorModelul Girov lovește din nou: S-a schimbat viceprimarul la Țibucani

3 COMENTARII

  1. Mama…. ce dezamagire crunta :))! Cum se poate sa fi trecut Tarata peste toate animozitatile? Va rog sa sesizati ironia amara.
    La cat de repede se schimba centrii puterilor prin judet, in curand Ursarescu va cadea iar in dizgratie si Arsene va fi pe cai mari. Mare smecherie…
    La noi, oamenii de rand, se gandeste cineva?

Comments are closed.