pietricica turism
serbarile zapezii

Pe pagina sa de socializare, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț anunță că există interes din partea unor investitori străini pentru realizarea unei părți din autostrada Târgu Mureș-Iași.

”Una din cele mai bune vești! Patru investitori și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași!

În ședința de Guvern de ieri, premierul Viorica Dăncilă a declarat că la începutul acestei săptămâni au fost deschise solicitările de participare pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași în parteneriat public-privat.

Negocierile cu cele patru companii care și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii vor fi făcute de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

Autostrada va avea o lungime de 61 de kilometri la care se vor adăuga 7 km reprezentând bretele ale unor noduri rutiere.

Moldova merită o autostradă! Sunt bucuros că proiectele susținute de mine prind contur și sunt sigur că investițiile în infrastructura rutieră vor crește numărul de turiști și investitori în zonă!”