pietricica turism

Pe pagina sa de socializare, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț anunță că există interes din partea unor investitori străini pentru realizarea unei părți din autostrada Târgu Mureș-Iași.

”Una din cele mai bune vești! Patru investitori și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași!

În ședința de Guvern de ieri, premierul Viorica Dăncilă a declarat că la începutul acestei săptămâni au fost deschise solicitările de participare pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași în parteneriat public-privat.

Negocierile cu cele patru companii care și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii vor fi făcute de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

Autostrada va avea o lungime de 61 de kilometri la care se vor adăuga 7 km reprezentând bretele ale unor noduri rutiere.

Moldova merită o autostradă! Sunt bucuros că proiectele susținute de mine prind contur și sunt sigur că investițiile în infrastructura rutieră vor crește numărul de turiști și investitori în zonă!”